Notaris Enkhuizen

Uw notaris in regio Enkhuizen

Zoekt u een notaris in de buurt van Enkhuizen? De notarissen, notarieel deskundigen en mediators van Mantel & Voors staan voor u klaar. Ons grote kantoor vertegenwoordigt alle rechtsgebieden. Of u nu advies zoekt bij een arbeidsconflict of notariële bijstand nodig heeft bij een echtscheiding. Wij voorzien u van notarieel advies. Professioneel en in klare taal, zodat u begrijpt wat wij bedoelen.

Notarisadvies bij echtscheidingen

Een echtscheiding is naast een emotionele fase ook een complex, juridisch proces. Notarisadvies van Mantel & Voors kan hierbij van grote waarde zijn. Wij begeleiden u desgewenst gedurende de volledige periode. Wij regelen alle zaken rondom de scheiding zorgvuldig. Denk hierbij aan de verdeling van eigendommen, het op orde brengen van het testament en de afhandeling van de huwelijkse voorwaarden. De notaris houdt als onafhankelijke partij altijd de belangen van beide partijen in het oog. U kunt er zeker van zijn dat wij alles rondom het ontbinden van uw huwelijk op correcte en rechtsgeldige wijze afhandelen. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan in de toekomst.

Notarisadvies bij arbeidsconflicten

In een conflict op werk staat u er liever niet alleen voor. Wij voorzien u van notarisadvies bij arbeidsconflicten. U kunt ons inschakelen als onafhankelijk tussenpersoon bij arbeidsconflicten. Wij begeleiden u om in goede harmonie tot een oplossing te komen die zowel rechtsgeldig als bevredigend voor beide partijen is.

Advies van de notaris in regio Enkhuizen en Hoorn

Neemt u vrijblijvend contact op voor notarisadvies bij echtscheidingen, arbeidsconflicten of ander gebied. In regio Enkhuizen helpt Mantel & Voors Notarissen u vanuit de vestiging in Andijk. In regio Hoorn staat Mantel & Voors tot uw beschikking vanuit de vestiging in Benningbroek.