Mantel & Voors notarissen is er voor u

Voor plezierig en zorgeloos wonen, werken, ondernemen en leven

Notarissen Rinske Mantel en Sandra Voors staan actief in de samenleving. Net als het team van specialistische medewerkers. Aad Overtoom, de voormalig notaris, maakt nog steeds onderdeel uit van het kantoor.

Wij nemen uw notariële en juridische vraagstukken graag uit handen. Om het wonen, werken en leven zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Wij brengen u op de hoogte van relevante wetsontwikkelingen en veranderingen. Voor onze producten en diensten verzorgen wij een adequate afhandeling van zaken. Discreet, onafhankelijk en onpartijdig.

Ons kantoor werkt voortdurend aan actuele kennis en zichtbaarheid. Wij organiseren diverse activiteiten voor particulieren en ondernemers. Tijdens bijeenkomsten en in de media brengen wij u op de hoogte van wetswijzigingen en actuele juridische en notariële zaken. Door in een vroegtijdig stadium met ons te overleggen bespaart u kosten en/of belasting.

U kunt bij ons terecht op afspraak en op de bonnefooi, tijdens de gratis inloopdagen in Benningbroek en Andijk. Onze notarissen en specialisten staan, ook ’s avonds, voor u klaar. Als adviseur en sparringpartner.

Specialismen Mantel & Voors

U bent van harte welkom om ’n koppie.

 * Afspraak maken

* Data gratis inloopspreekuur 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Archief column

Archief videos