levens-testament

Notarisadvies bij echtscheidingen of arbeidsconflicten bij Enkhuizen en Hoorn

Zoekt u notarisadvies in de buurt van Enkhuizen? De gespecialiseerde notarissen en notarieel deskundigen van Mantel & Voors staan voor uw klaar. Dankzij ons grote kantoor zijn alle rechtsgebieden vertegenwoordigd. Of u nu advies zoekt bij een arbeidsconflict of notariële bijstand nodig heeft bij een echtscheiding, wij voorzien u altijd van professioneel notarieel advies.

Notarisadvies bij echtscheidingen

Een echtscheiding is naast een emotionele fase ook een complex, juridisch proces. Notarisadvies van Mantel & Voors kan hierbij van grote waarde zijn. Wij begeleiden u desgewenst gedurende de volledige periode. Zo weet u zeker dat alle zaken rondom de scheiding zorgvuldig worden geregeld. Denk hierbij aan de verdeling van eigendommen, het op orde brengen van het testament en de afhandeling van de huwelijkse voorwaarden.

De notaris houdt als onafhankelijke partij altijd de belangen van beide partijen in het oog. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles rondom het ontbinden van uw huwelijk op correcte en rechtsgeldige wijze wordt afgehandeld en dat u niet voor verrassingen komt te staan in de toekomst.

Notarisadvies bij arbeidsconflicten

In een conflict op werk staat u er liever niet alleen voor. Wij voorzien u van notarisadvies bij arbeidsconflicten. Wij zijn in te schakelen als onafhankelijk tussenpersoon bij arbeidsconflicten. U wordt begeleid om in goede harmonie tot een oplossing te komen die zowel rechtsgeldig als bevredigend voor beide partijen is.

Notarieel advies in regio Enkhuizen

Neemt uw gerust en vrijblijvend contact op voor notarisadvies bij echtscheidingen, arbeidsconflicten of ander gebied. Mantel & Voors Notarissen staat u vanuit de vestiging in Andijk in de regio Enkhuizen, en vanuit de vestiging in Benningbroek in de regio Hoorn.