Testament opstellen nabij Hoorn: wij helpen graag!

Een testament en een levenstestament zijn verschillende documenten. In een levenstestament wordt geregeld wie uw zaken mag waarnemen als u nog leeft, maar niet meer wilsbekwaam bent. In een testament wordt geregeld wat er met uw bezittingen gebeurt na uw overlijden. Voor de meeste mensen is een testament opstellen geen dagelijks karwei. Nabij Hoorn staat notariskantoor Mantel & Voors graag voor u klaar.

 

Levenstestament

Een levenstestament opstellen is belangrijk. U kunt in een levenstestament vastleggen wie uw zaken mag regelen en beslissingen mag nemen als u zelf niet meer wilsbekwaam bent. Dit kan het geval zijn door een ziekte of plotseling, door een ongeluk. Door een levenstestament op te stellen kunt u bijvoorbeeld vastleggen wat er moet gebeuren met uw financiën, uw woning en de zorg voor uw huisdieren.

 

Een testament opstellen

Het opstellen van een testament gebeurt in een akte, opgesteld door een notaris. Als u een testament opstellen wil, dan kunnen wij als notariskantoor u van advies voorzien. Zo bent u er zeker van dat na uw overlijden de zaken goed geregeld zijn voor uw dierbaren.

 

Kom langs!

Wij verwelkomen u graag nabij Hoorn, in één van onze kantoren. Wij helpen u met een levenstestament opstellen, maar staan ook voor u klaar bij andere vragen. Wilt u een bedrijf oprichten, een schenking doen of een huis kopen? Bel ons of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken. Wij ontvangen u graag om ’n koppie!