Met een levenstestament en een ‘slim’ testament regelt u alles goed. Het maken van een (levens)testament is iets, dat vaak op de lange baan wordt geschoven. Toch is het van belang om uw wensen goed op papier te zetten. Het voorkomt een hoop zorgen voor diegenen die u lief heeft. Graag informeren wij u tijdens onze lezingen over wat er allemaal mogelijk is om te regelen en wat fiscaal slim is.

In het kader van het nemen van de eerste stap om de zaken goed op papier vast te leggen, zullen wij u tijdens de bijeenkomsten informeren over de mogelijkheden die het levenstestament biedt, om in geval van bijvoorbeeld ziekte te regelen wie er namens u mag handelen, indien u dat zelf tijdelijk of langdurig niet zou kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bankzaken, uw onderneming of op medisch gebied. Verder geven wij uitleg over hoe u met een ‘slim’ testament of op andere wijze een besparing van belasting zou kunnen bereiken.

Afgelopen dinsdag was weer de eerste lezing van de Maand van het (Levens)Testament. Er was veel belangstelling voor het “slimme testament”.

Wilt u hier ook meer over weten, u kunt zich nog aanmelden voor de volgende lezingen:
Dinsdag 9 april
Café 70, De Goorn

Donderdag 18 april
De Nadorst, Blokker

Dinsdag 23 april
Stam, Wognum

Donderdag 9 mei
’t Keetje, Lutjebroek

Dinsdag 14 mei
v.d. Valk, Hoorn