Bijna 1 miljoen mensen hebben een levenstestament laten opmaken. In 2020 hebben 200.000 Nederlanders een levenstestament getekend. Met de publiekscampagne: TEKEN VANDAAG VOOR MORGEN besteedt onze beroepsorganisatie (KNB) extra aandacht aan het belang van het levenstestament.

Wie behartigt uw belangen als u dat zelf (plotseling) niet meer kunt? Als je gezond bent en het leven loopt op rolletjes, dan sta je waarschijnlijk liever niet stil bij wat als dit op een gegeven moment niet meer zo zou zijn. Wie neemt dan beslissingen over uw geld en uw bezittingen en wat zijn uw wensen over medische en persoonlijke zaken?

Terugbel campagne en gratis advies

Via onderstaande website kunt u zich aanmelden voor een gratis terugbelverzoek:
https://tekenvandaagvoormorgen.nl/
Wij maken dan met u een afspraak voor een gratis half uur bespreking over wat voor u het nut is om een levenstestament op te stellen. U mag ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen.

“Mijn man is niet meer wilsbekwaam en ik wil nu het huis verkopen. Kan ik dat in mijn eentje doen?”

Dit is een veel gestelde vraag, die ook wel andersom wordt gesteld. Als je bijvoorbeeld samen een huis hebt en een van beiden kan niet meer tekenen, dan is de enige optie om een bewind via de kantonrechter in te stellen. Het kunnen tekenen gaat niet alleen over het zelf kunnen zetten van een handtekening, maar ook over of iemand nog in voldoende mate kan overzien waarvoor er getekend wordt. Dit is maar een voorbeeld van een situatie waarin het levenstestament van nut kan zijn. Dan kan de gevolmachtigde namelijk namens die persoon tekenen. Er zijn nog veel meer voorbeelden te geven.

10% Korting op vertoon van deze column – Geldig t/m 31 mei 2021

Bij ons kantoor in Andijk 0228-592224 of Benningbroek 0229-591264 krijgt u bovendien 10% korting op het tarief van uw levenstestament. Je kan ook alvast telefonisch of via onze site een gratis brochure opvragen. Indien u niet bij ons kunt komen, dan is een afspraak bij u thuis ook mogelijk.