Heeft u jaren geleden een testament gemaakt of helemaal nooit? Dan kan het zinvol zijn om na te denken over het maken of wijzigen van een testament. Bijvoorbeeld na een scheiding of omdat uw partner is overleden. Bovendien kan zijn dat uw testament nog verwijst naar de oude wet of oude fiscale regels. (Let ook op als uw testament van voor 2013 is).

Ga naar de nieuwe checklist: www.mantelvoors.nl/testament
Direct na het invullen ontvangt u een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten op basis van uw antwoorden. U kunt dit overzicht online lezen of printen en gebruiken als voorbereiding op uw bespreking bij ons kantoor.

Neem de tijd
Afhankelijk van uw situatie bevat de checklist tussen de 15-40 vragen. Sommige vragen kunt u snel beantwoorden, over andere wilt u misschien wat langer nadenken. Neem hier ook de tijd voor. Het gaat om wat u belangrijk vindt. Weet u niet op elke vraag een antwoord? Geen probleem. Stel de vraag op ons kantoor en wij geven u uitleg of advies over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Neem de uitkomst van de checklist mee, dan krijgt u 10% korting op uw testament. 
Tip: Maak gebruik van de mogelijkheid voor het gratis half uur bespreking in Benningbroek of Andijk. De korting is geldig t/m 30 november 2019.