Afgelopen donderdag en vrijdag hebben 12 medewerkers van ons kantoor de basisopleiding Bedrijfshulpverlening gevolgd bij Robé Opleidingen in Andijk.

De meeste deelnemers hadden in het verleden wel al eens iets gedaan op het gebied van EHBO en met dezelfde groep hadden we twee maanden geleden op de opleiding reanimatie gevolgd. Iedereen hoopt uiteraard, dat we deze vaardigheden nooit in de praktijk hoeven te brengen, maar het geeft een veiliger gevoel om weer geoefend te hebben met de AED en je bewust te zijn van  risico situaties die zich voor kunnen doen. Zo weten we wat te doen bij een klein brandje en welk blusmiddel dan gebruikt dient te worden, wat te doen bij verstikking en wat zit er nu precies allemaal in zo’n verbandtrommel en waar dient het voor.

AED PLAATSING BIJ DE NOTARISKANTOREN IN ANDIJK EN BENNINGBROEK
Bij de beide kantoren zal een AED in een kast worden opgehangen. Bent u ook BHV-er of kunt u reanimeren, dan kunt u zich bij ons melden en zullen wij u de code verstrekken.

HEEFT U EEN VRAAG?
Wanneer u een juridische vraag heeft op notarieel gebied, of iets wilt laten nakijken, dan kunt u gebruik maken van onze gratis inloop. Kunt u niet bij ons komen, dan is een afspraak bij u thuis ook mogelijk.