Op maandag 25 maart a.s. zitten wij voor u klaar op de redactie van het Noord Holland Dagblad. Lezers van deze krant kunnen dan bellen en allerhande vragen stellen.

Dus heeft u een vraag over bijvoorbeeld erfenissen, schenkingen, een testament, een levenstestament, samenwonen, trouwen of geregistreerd partnerschap? Bel dan gerust. Lees het artikel in het NHD van maandag 18 maart of lees het terug op onze deze website.

ABONNEMENT NIEUWSBRIEF – COLUMNS
Via onze wekelijkse columns, die meestal ook nog met extra informatie in onze digitale nieuwsbrief staan, houden wij u in klare taal op de hoogte van allerlei onderwerpen. De ene keer gaat het over juridische zaken, de andere keer over dingen die in onze omgeving gebeuren en hebben jullie onze cartoon van Suus&Siemen al gezien? Op deze manier proberen wij u, op een duidelijke en leuke manier van informatie te voorzien die voor u belangrijk kan zijn.

Als de zaken goed zwart op wit staan, geeft dat minder risico op conflicten, minder zorgen en levert het bovendien ook vaak nog een behoorlijke belastingbesparing op.