Mantel & Voors: uw betrokken notaris bij Hoogkarspel

Notarissen zijn juridische specialisten met een breed takenpakket. Zo houdt een notariskantoor zich bezig met onder meer het opstellen en rechtsgeldig maken van testamenten, koopaktes, hypotheken, maar ook met het afwikkelen van faillissementen, bedrijfsovernames of echtscheidingen. Een notaris is dus een veelzijdige professional. Zoekt u als inwoner van Hoogkarspel of omliggende plaatsen als Drechterland, Hem, Schellinghout of Wijdenes een ervaren en professionele notaris, die belangrijke officiële documenten voor u kan opstellen en rechtsgeldig kan maken? Dan bent u bij notariskantoor Mantel & Voors op de juiste locatie om dit te regelen. Als betrokken en gepassioneerde notarieel expert staan wij voor iedereen in Hoogkarspel, Oosterblokker, Hem, Drechterland en Wijdenes klaar.

Onze dienstverlening: notariële documenten & mediation

Mantel & Voors is als notariskantoor gespecialiseerd in tal van vakgebieden die met notarieel recht te maken hebben. Zo weten onze medewerkers alles van het erfenisrecht, testamentaire documenten, het recht rond echtscheidingen, maar ook veel over agrarisch recht, verkoopaktes en arbeidsconflicten/privéconflicten. Met name op dit laatste niveau worden we steeds actiever, want we zijn als mediator specialist in het oplossen van problemen op de werkvloer en in de privésfeer. Steeds meer cliënten in Hoogkarspel en omgeving weten de weg naar Mantel & Voors te vinden on problemen op het werk of thuis op te lossen, zonder dat er een gang naar de rechtbank nodig is. Mediation heeft als grote voordeel dat hiermee juridisch getouwtrek, met alle vervelende emotionele en financiële consequenties van dien, voorkomen kan worden door te zoeken naar een voor alle partijen prettige oplossing. Benadert u ons gerust als u meer wilt weten over onze diensten op dit gebied.

Wilt u uw testament laten opstellen of heeft u interesse voor mediation?

Wilt u graag een testamentair document laten opstellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten als mediator? Contacteer ons dan telefonisch of via ons digitale contactformulier. Mantel & Voors staat klaar om het voor u te regelen!