Soms lees je een stuk tekst, die je eerst eens drie keer opnieuw moet lezen, voordat je begrijpt wat er staat. De notaris krijgt nog wel eens commentaar op de moeilijke taal, die in de akten wordt gebruikt. 

Dat proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen, maar het is best lastig om iets op een juridische juiste wijze te omschrijven, zodat ook iedereen de inhoud op dezelfde wijze leest. Onbekende juridische begrippen maken het er ook niet makkelijker op. Daarom maken wij in ieder geval bij vrijwel alle akten een toelichting en geven we voorafgaand aan de ondertekening van de akte ook een duidelijke uitleg.

KOMT U ER NIET UIT WAT ER NU PRECIES IN UW TESTAMENT STAAT?
U mag altijd op ons kantoor komen voor een uitleg van uw testamenten, of andere akten die u ooit heeft geregeld. Het maakt niet uit of dat via ons kantoor was of elders, we leggen het u graag uit. Bovendien informeren we u dan meteen over de huidige wetgeving. Het kan natuurlijk zijn, dat er na de ondertekening van uw testament of andere akten, zaken in de wet of misschien ook in uw persoonlijke omstandigheden zijn gewijzigd.

10% KORTING OP UW TESTAMENT TARIEF IN MEI EN JUNI
Maak deze en volgende maand nog gebruik van de 10% korting op uw testamenttarief. Ook kunt u terecht voor een gratis bespreking van circa een half uur. Het kan zijn, dat er in uw situatie niets aangepast hoeft te worden, dan heeft u dus ook geen kosten.

ONTVANGST M&O COURANT

U krijgt regelmatig deze nieuwsbrief van ons kantoor. Wij hopen u hiermee op en leuke en duidelijke manier van informatie te voorzien. Dit doen we door te schrijven over allerlei onderwerpen. De ene keer is het meer juridisch van inhoud, de andere keer gaat het bijvoorbeeld over dingen die in de maatschappij of onze eigen leefomgeving spelen.

U blijft onze nieuwsbrief zoals gebruikelijk ontvangen. Mocht u dit niet meer willen dan vindt u onderaan deze nieuwsbrief een link waar u zich kunt uitschrijven.
We vinden uw privacy belangrijk en willen transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over uw rechten in het beheren van die informatie. Daarom hebben we een aantal wijzigingen aangebracht in onze privacyverklaring.
Met vriendelijke groeten,
Rinske Mantel en Aad Overtoom