DAG VAN DE ERFENIS VRIJDAG 13 NOVEMBER EN ZATERDAG 14 NOVEMBER GRATIS TESTAMENTCHECKDAGEN BIJ MANTEL & VOORS NOTARISSEN EN MEDIATORS IN ANDIJK EN BENNINGBROEK

Weet u wat er in uw testament staat vastgelegd? En weet u zeker dat uw testament nog aansluit bij de wensen die u nu heeft? Spelen er gevoeligheden rond uw testament die u graag bespreekbaar zou maken, maar waarvan u niet weet hoe u dat kunt aanpakken?

Gratis afspraak

In het kader van de landelijke Dag van de Erfenis organiseren wij voor u 2 gratis testamentcheckdagen in Andijk en Benningbroek. U kunt een half uur gratis in gesprek om uw testament te laten controleren of om te vragen of een testament voor u nuttig is. Een goede vraag is bijvoorbeeld of een testament uw erfgenamen belasting kan besparen. U kunt u ook laten adviseren over hoe u een gevoelige kwestie kunt aanpakken en daarmee te zijner tijd ‘gedoe’ kunt voorkomen.

Wellicht herkent u dit?

Ik ben al jaren van plan om wat te regelen, maar het komt er telkens niet van. We hebben ooit voor ons trouwen wel wat geregeld, maar ik weet niet meer wat daar precies in staat en of dat nog wel goed is. Samen met mijn partner heb ik een woning gekocht, maar toen hebben we verder niets vastgelegd voor het erven.

Weet u precies wat er in uw testament staat?

Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? Wie heeft u aangewezen als executeur? En wat gebeurt er met uw bedrijf?

Het leven verandert snel.

Misschien heeft u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, heeft u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan.

Voor wie is de Testamentcheckdag?

Van jong tot oud en van alleenstaand tot gehuwd: de Testamentcheckdag is dé dag om uw testament te laten controleren, of om de vragen die u heeft bespreekbaar te maken, ongeacht uw situatie. Iedereen is van harte welkom. Reserveer nu uw afspraak.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Archief column

Archief ondernemersnieuws

Archief videos