Bij de tandarts lijken vijf minuten soms eindeloos te duren, maar als je een paar minuten iets leuks doet, dan vliegt de tijd voorbij. Vaak raken we verzeild in de waan van de dag en vliegt de tijd voorbij. 

Het is jammer dat je tijd niet cadeau kunt geven, anders zou het vast een veel gevraagd geschenk zijn. De maand januari is echt zo’n maand om weer eens op een rijtje te zetten waar we graag onze tijd aan zouden willen besteden én om te bedenken hoe we meer tijd voor deze dingen kunnen overhouden. Hieronder zijn wat tips verzameld, waar men privé of zakelijk, misschien wat tijd mee kan winnen. U heeft ze vast al wel eens eerder gelezen of gehoord, maar van tijd tot tijd is het goed om er weer eens bewust over na te denken.

Tips voor tijdwinst:

  • Probeer eens uit hoe u het ervaart om Outlook en Social Media alleen tijdens bepaalde tijdstippen op de dag te bekijken.
  • Denk niet alles zelf als beste te kunnen, maar durf bepaalde werkzaamheden ook aan anderen over te laten. Die ander vindt de verantwoordelijkheid vaak leuk en bepaalde ‘vervelende’ klusjes doet een ander in een handomdraai.
  • Zoek een manier om geïnspireerd te raken, door andere personen of ondernemers in dezelfde, of juist een andere branche. Dit kost tijd maar een geïnspireerd persoon is een aanjager voor zichzelf en voor anderen in je omgeving.

Maar vooral: tijd is een kwestie van prioriteit, wees dus duidelijk
(ook naar jezelf).

Mantel&Overtoom notarissen heeft als prioriteit de dienstverlening naar de klanten gesteld. Zo maken wij tijd voor u op onze inloopdagen en bieden we de mogelijkheid voor een gratis half uurtje op afspraak.