De kleur groen is er in talloze varianten en daar genieten we deze dagen volop van. Met het zonnetje erbij laat de natuur zich van zijn beste kan zien. 

Is het u wel eens opgevallen hoe ontzettend veel varianten groen er in de natuur zijn? Met beschrijvingen, of spreekwoorden duiden we vaak de verschillen in kleur. Grachtengroen is de naam voor de zeer donkergroene verf waarin vele grachtenpanden zijn geschilderd, gifgroen het andere uiterste dat bijna naar het geel toe gaat en het gras lijkt bij de buren altijd groener (iets wat bij onze buurman ook daadwerkelijk zo is). Het is een lust, om tijdens het wandelen eens alle verschillend kleuren te aanschouwen.

En net als al deze tinten binnen slechts die ene kleur groen, zijn wij met elkaar op deze wereld in eveneens allerlei verschillende tinten. Hierbij is ons verschil in kleur aan de buitenkant nog lang niet zo gevarieerd, als de diversiteit in wie we van binnen zijn. De notaris heeft het privilege om vele verschillende personen in de diverse fasen van hun leven te ontmoeten en hun bij te staan op allerlei gebieden. Dit geeft ons vak kleur. Dit jaar bestaat de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie 175 jaar, een bijzonder jubileum, waar wij als beroepsgroep erg trots op zijn.

LEZINGEN MAAND VAN HET TESTAMENT EN LEVENSTESTAMENT
Donderdag 17 mei, Eetcafé 70, De Goorn, Donderdag 24 mei, Van der Valk, Hoorn en Dinsdag 29 mei, Rabobank West-Friesland, Zwaagdijk-Oost.

Voor alle locaties: inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur Aanmelden voor de lezingen, of een bespreking op ons kantoor kan: telefonisch of via presentaties@mantelvoors.nl – Andijk 0228-592224 en Benningbroek 0229-591264.