Hoe lang geleden is het dat u uw testament heeft laten opmaken? En weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft? Op vrijdag 8 november 2019 doet Mantel & Overtoom Notarissen mee aan de Testamentcheckdag van de EPN. Voorkom vervelende verrassingen en laat uw testament gratis controleren. 

Wellicht heeft u al een testament. Maar weet u precies wat daarin staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? En wat gebeurt er met uw bedrijf? Het leven verandert snel. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u uw testament regelmatig controleert.

Tijdens de Testamentcheckdag op vrijdag 8 november 2019 kunt u bij ons terecht voor een gratis half uur overleg over uw testament. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Op zaterdag 9 november kunt u in Benningbroek terecht tussen 9.30 en 14.30 uur en op 16 november zijn we tussen deze tijden open in Andijk. U bent van harte welkom! Graag wel vooraf even een afspraak maken via 0228-592224 (Andijk) of 0229-591264 (Benningbroek).