Je zou denken dat dit een uitspraak van een tiener is. “Je kan er veel meer mee hoor dan alleen bellen”, wordt er vol enthousiasme vertelt. “Als ik ‘s-morgens opsta, stuur ik eerst even een appje aan mijn kinderen om te laten weten dat het goed met mij gaat. Daarna doe ik mijn joga oefeningen en mijn telefoon zegt wat ik moet doen met een relaxed muziekje op de achtergrond. Ook heb ik dagelijks contact met mijn kleinkinderen, allemaal leuke foto’s en filmpjes. Eerst dacht ik dat ik dit allemaal niet kon met zo’n telefoon.

Toen kreeg ik eerst een oude telefoon van mijn zoon om mee te oefenen. Ik kon er niets aan kapot maken, zei hij. Nu heb ik een gloednieuwe met snel internet, mijn kleinkinderen zijn er jaloers op en zonet wees de mevrouw van Google Maps mij de weg naar uw kantoor. Voortaan kan ik alles vinden, ik had nooit gedacht dat ‘t zo leuk zou zijn, zo’n telefoon. Ik moet toegeven, ik kan niet meer zonder, maar in gezelschap moet hij weg hoor, daar denk ik altijd netjes aan.” Sinds kort leest deze mevrouw van ruim 75 jaar ook onze nieuwsbrief op haar telefoon of i-pad.

ALLEEN IN JUNI NOG 10% KORTING OP UW TESTAMENT TARIEF 
Heeft u voor 2013 een testament gemaakt? Laat het dan in ieder geval even nakijken. Op onder meer fiscaal gebied zijn er de laatste jaren veel veranderingen geweest. De beoordeling van uw testament kan plaatsvinden binnen het half uur gratis bespreking of tijdens de gratis inloop. Bel ons gerust.

GRATIS INLOOP: KIJK OP ONZE WEBSITE WWW.MANTELOVERTOOM.NL