De afgelopen jaren heeft ons kantoor veel informatie gegeven over het belang van een levenstestament. Sinds 2008 zijn we nauw betrokken bij de ontwikkelingen van het levenstestament in Nederland, dat inmiddels een solide basis heeft gevonden in onze samenleving.

Notaris Rinske Mantel neemt deel aan de commissie levenstestament van de specialistenvereniging EPN (de Vereniging van Estateplanners voor het Notariaat), waar ons kantoor lid van is. Deze commissie stond aan de basis van de ontwikkeling van het levenstestament in Nederland en is nog steeds actief bij de werking van het levenstestament in de praktijk.

Voor ondernemers is het vaak al lastig om een vakantie te plannen, laat staan dat je bijvoorbeeld door ziekte of een ongeluk in de situatie komt dat je tijdelijk of langdurig je eigen onderneming niet kan aansturen. Corona, we kunnen het woord bijna niet meer horen, liet zien dat we allemaal kwetsbaar zijn.
In een levenstestament voor ondernemers regel je er wie bevoegd is om binnen de onderneming de zaken te regelen en wie beslissingen mag nemen als je dat zelf niet kan doen. Dit kunnen één of meerdere gevolmachtigden zijn. De voorwaarden die bepaal je zelf.

Meer informatie? Neem dan contact met ons kantoor op.
Mantel&Voors Notarissen en Mediators, Andijk 0228-59 22 24 | Benningbroek 0229-5912 64