Goed Geregeld is de overkoepelende naam van de Maand van het Testament en het Levenstestament dat wij april en mei voor het 17e jaar voor u zullen organiseren.

Gezond geregeld was in 2014 de naam. Toen stonden we samen met Ard Schenk voor een grote zaal belangstellenden. Misschien bent u er wel bij geweest en weet u nog dat we allemaal van onze stoel op moesten staan en eerst maar eens even wat bewegen, tijdens zo’n avond zitten en luisteren.

Hij zijn de persoonlijke verhalen van mensen die indruk maken. Ard Schenk vertelde op die avond over zijn boek “Je tweede jeugd begint nu” en zei: “Vroeger sportte ik om te winnen, maar tegenwoordig doe ik het voor het behoud van de kwaliteit van mijn leven”. De boodschap van Aad Overtoom en ik tijdens dit seminar was dat het belangrijk is om bij gezondheid je zaken goed te regelen en vervolgens er alles voor te doen om zo gezond mogelijk te blijven en je over juridische zaken geen zorgen meer te hoeven maken. We wensen elkaar in het begin van het jaar veel gezondheid toe en goede voornemens zijn er in overvloed. Een goed moment om de koe bij de horens te vatten.

Wilt u het gratis magazine Goed Geregeld, een brochure over een testament en een levenstestament ontvangen, stuur ons dan een bericht via www.mantelvoors.nl of bel Andijk 0228-592224 – Benningbroek 0229-591264

Rinske Mantel www.mantelvoors.nl