De zomervakantie loopt weer ten einde en dat betekent dat de gratis inloop weer start. Wekelijks staan wij voor u klaar in Andijk of in Benningbroek. Tijdens onze gratis inloop kunt u van 9-17 en 19-21 uur, zonder afspraak bij ons binnenlopen.

Of u nu een vraag heeft over trouwen of samenwonen, vragen op het gebied van erfrecht, zorgkosten, een (levens)testament, uw onderneming of andere vragen, bij ons kunt u terecht. Bij ons kantoor zijn veel specialisten werkzaam en we helpen u graag. Vanwege alle wetswijzigingen de laatste jaren (ook op fiscaal gebied) waarvan de consequenties veelal direct na een wetswijziging van toepassing zijn, kan het nuttig zijn om eens om de koffie te komen.

De drempel over
Vaak krijgen we te horen dat er toch nog een drempel is om naar de notaris te gaan. Deze drempel willen we graag wegnemen. Wij denken te vaak: “dit had anders geregeld kunnen worden” of “deze mensen hadden zich een hoop belasting kunnen besparen” of “was men maar eerder langsgekomen, dan hadden we nog wel wat kunnen regelen”. Daarom hebben wij als kantoor de missie om u zo goed mogelijk te informeren. We adviseren u over de verschillende juridische keuzes die u op diverse gebieden kunt maken.

Geen kosten
Soms is het allemaal al goed geregeld, maar het is prettig om dit nog eens bevestigd te krijgen. U bent van harte welkom én dan staat de koffie klaar! Bellen voor een afspraak kan ook. Wanneer u niet bij ons op kantoor kunt komen, dan komen wij graag naar u toe.