Sinds kort ben ik werkzaam als kandidaat- notaris bij Mantel & Voors notarissen en Mediators. Ik woon in Zaanstad, samen met mijn partner en twee dochters.

Mijn nieuwe baan is voor mij een echte nieuwe start in Westfriesland. Omdat nog weinig mensen in deze omgeving mij kennen, stel ik mij via deze weg graag aan u voor. Sinds 2007 ben ik kandidaat-notaris in het ondernemingsrecht. Een leuk vakgebied, met veel afwisseling. Ik spreek mensen die hun eigen bedrijf willen opstarten, ondernemers die nadenken over hun bedrijfsoverdracht of bijvoorbeeld mensen die een stichting willen oprichten, om zich te kunnen inzetten voor een goed doel.

Al deze mensen hebben plannen, maar ook vragen. Ik vind het leuk om met hen mee te denken en ze te helpen hun plannen vorm te geven. TIP: heeft u al een tijd niet naar uw vennootschapsakte of aandeelhoudersovereenkomst gekeken? Dan is het een goed voornemen om dat dit of begin volgend jaar echt weer eens te doen.

Nieuw: de ondernemers nieuwsbrief

Binnenkort starten we met een ondernemers-nieuwsbrief. Hierin zullen diverse onderwerpen aan bod komen die voor ondernemers van belang kunnen zijn, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. In de eerste nieuwsbrief treft u allerlei fiscale tips. Het vervolg zal gaan over de verplichte UBO-register-inschrijving en het wetsvoorstel excessief lenen van de eigen B.V..  Bent u geïnteresseerd in deze gratis nieuwsbrief? Aanmelden kan via het formulier op deze link (vul uw bedrijfsnaam, mailadres en voorkeur in).