Een conflict is er natuurlijk nooit zomaar uit het niets. Dan is er meestal al heel wat gezegd en gezwegen. Een man een man een woord een woord, met Westfriezen kan je daar vrijwel altijd wel van op aan, helaas is het toch soms list en bedrog, dan ben je blij als de zaken zwart op wit staan.

Een contract is een contract, zodat niet onterecht wat van jou is, van je af wordt gepakt. Let op, wat van het internet is geplukt, is niet altijd waterdicht. Zorg dat je nergens van kan worden beticht!

(Pre)Mediaton

Het zou natuurlijk het mooiste zijn als conflicten kunnen worden voorkomen. Dat kan lukken als men bereid is met elkaar te praten en vooral ook naar elkaar te luisteren. Dit laatste is het moeilijkste. Ieder zit met zijn haar eigen frustraties en als de ander zegt wat er dwars zit, zit men vaak in de eigen gedachten hiervoor. Tijdens de mediaton proberen we het gezamenlijke belang te vinden en te kijken hoe we van daaruit kunnen werken naar oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Ons kantoor is gespecialiseerd in familie-, echtscheidings- en nalatenschapsmediation.

Gratis half uur bespreking

Reserveer nu in januari een gratis half uur bespreking op kantoor. Wanneer heeft u voor het laatst naar uw testament gekeken? Was dit voor 2013, dan is het aan te bevelen of deze te laten beoordelen. We maken tijdens de afspraak een gratis globale berekening van de verschuldigde erfbelasting.