“Puntje bij paaltje, toen het ertoe deed – na het overlijden van mijn vader – was er niets geregeld en hadden we daar een hoop sores van en kostte het ook nog een behoorlijke duit erfbelasting.

Er waren geen mogelijkheden om nog wat richting de kinderen te schuiven, omdat mijn moeder vlak na het overlijden van pa een herseninfarct kreeg.” Een heftig verhaal en heel vervelend dat we als notaris op juridisch gebied dan ook weinig meer kunnen doen. Zo kunnen we op kantoor nog heel wat verhalen citeren. Dit is mede de reden waarom we zoveel voorlichting geven.

Maand van het Testament en het Levenstestament

Voor het 15e jaar organiseren we de lezingen tijdens onze Maand van het Testament en Levenstestament en de eerste lezingen zitten er alweer op en waren drukbezocht. Uit de zalen kwamen vele vragen. Het bleek dat het vaak al erg lang geleden was dat men weer eens de testamenten die er zijn onder de loep had genomen of dat het er gewoonweg nog nooit van was gekomen om wat op te stellen.

Laastste lezing op 25 mei

Voor de lezing in Wognum bij de Rabobank, adres: Geert Scholtenslaan 10 Wognum, zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan telefonisch of door een mail te sturen naar: presentaties@mantelvoors.Nl. (Parkeerplaats is rondom het kantoor).

10% Korting op uw testament tarief

In de maand mei en juni ontvangt u 10% korting op het tarief voor uw testament of uw levenstestament. Ook als u niet bij de lezing bent geweest, mag u hiervan gebruik maken.