Maandag 20 april hebben wij online een lezing gegeven. Dit was de 13e keer. Normaal doen we de lezingen in zes verschillende zalen. Toch was de wijze via ons webinar ook handig en kon men thuis op de bank kijken. Iets minder interactie dan in de zaal, maar er konden wel vragen via de chat gesteld worden.

Waarom een slim testament?

Het slimme testament is er voor partners met kinderen. Met deze vorm van testament kan de langstlevende nog vele keuzes maken. Hierdoor kan de langstlevende de fiscaal zo optimaal mogelijke afwikkeling kiezen. Zo kan bijvoorbeeld erfbelasting in de meeste gevallen worden voorkomen of anders beperkt.

Waarom een levenstestament?

Stel dat u wilsonbekwaam zou worden, dan kunt u met een levenstestament regelen wie er dan voor u bevoegd is om beslissingen te nemen. Het levenstestament bevat een volmacht op vermogensrechtelijk gebied, denk aan uw bankzaken of uw huis. In het levenstestament kan ook een medische volmacht worden opgenomen.

IN APRIL en MEI 10% KORTING OP UW TESTAMENT TARIEF

Maakt u in april of mei een afspraak voor een bespreking, dan komt u nog in aanmerking voor de korting van 10% op uw testament tarief. Heeft u voor 2013 een testament gemaakt, dan doet u er verstandig aan dit in ieder geval na te laten kijken. Op onder meer fiscaal gebied zijn er de laatste jaren veel veranderingen geweest. We kunnen de bespreking in bepaalde gevallen ook bij u thuis of telefonisch doen.

Mantel & Voors Notarissen en Mediators: Andijk 0228-592224 Benningbroek 0229-591264