laat uw (levens)testament, samenlevingsovereenkomst en huwelijksvoorwaarden goed controleren!

Op 16 juni is het de dag van het erfrecht en besteden we extra aandacht aan het belang dat uw zaken goed geregeld zijn. Is dit herkenbaar? “Het stond al heel lang op ons lijstje om er weer eens naar te kijken”. Woon je al een tijd samen of ben je een tijd getrouwd?

Heb je ooit een testament gemaakt of was je dat van plan? Heb je een huis gekocht en in de loop van de jaren toch wel wat afgelost op de hypotheek en is de woning flink in waarde gestegen? Vaak kijkt men met verbazing naar de hoogte van het vermogensoverzichtje dat we tijdens een bespreking maken.

Sluiten de akten die destijds zijn gemaakt nog aan op uw huidige wensen en situatie?

Iedere levensfase is anders. Misschien heeft u kinderen of kleinkinderen gekregen, een (andere) woning gekocht, of bent u hertrouwd en heeft u kinderen uit een eerdere relatie. Het leven is veranderlijk en dan is het belangrijk om eens te kijken wat er in uw akten staat of om deze te maken. Dan zijn er nog de eventuele wetwijziging die misschien gewenste aanpassingen met zich meebrengen. We organiseren de check-dagen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heeft u voor 2013 een testament gemaakt of nog nooit wat geregeld, kom dan sowieso even langs voor een check.

Maak nu een afspraak voor de gratis akte check-dagen op: 16,17, 23 en 24 juni