Heeft u al een (levens)testament en wanneer heeft u voor het laatst naar uw samenlevingsovereenkomst of huwelijksvoorwaarden gekeken?

Op vrijdag 17 juni is het de Dag van het Erfrecht. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een gratis half uur testament-check te doen of om andere vragen op het gebied van het erfrecht en/of gerelateerde onderwerpen te stellen.

Lang genoeg voor mij uitgeschoven

We horen vaak zeggen dat men al zo lang van plan was om een keertje langs te komen en als alles geregeld is, dat dit een hoop rust geeft. In de loop van de jaren is/zijn er vast dingen gebeurd, die van belang zijn om te regelen. Heb je kinderen gekregen, denk dan aan voogdij en bewind (financieel toezicht). Misschien heb je een huis gekocht of is de hypotheek inmiddels voor een groot deel afgelost. Ben je alleenstaand of heb je een relatie? Stel dat je bent gescheiden, dan kan het wel van belang zijn om daarna je testament aan te passen of een testament te maken als je die nog niet had.

Extra aandacht samengesteld gezin

Dit jaar is er extra aandacht voor wat van belang is om te regelen in de situatie van een samengesteld gezin.  Dit zijn gezinnen waarbij minimaal één ouder een kind heeft uit een vorige relatie. Wilt u alvast meer weten over waar een samengesteld gezin rekening mee moet houden, vraag dan de gratis brochure aan.

Ontvang 10% korting op uw (levens)testament-tarief tot en met de zomervakantie en/of bezoek een extra zaterdagopenstelling. Kijk op deze site voor meer informatie.