ZONDAG 11 FEBRUARI A.S. 11.00 – 17.00 De Dars Wervershoof. Wie wil er nou niet een gratis vraag stellen aan de notaris? 

Komende zondag hebben wij allerlei informatie voor u klaarliggen én beantwoorden wij graag uw vragen. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen:

  1. GRATIS OVERDRACHT VAN UW HUIS. De winnaar krijgt de notariële kosten voor zijn akte van levering cadeau. Mocht u niet van plan zijn om een huis te kopen, dan mag u er iemand anders blij mee maken. Heeft u dit jaar net een huis gekocht, dan kunt u de notariskosten voor de akte van levering terugwinnen.
  2. BON T.W.V. € 100,- TE BESTEDEN VOOR IEDERE NOTARIËLE DIENST OP ONS KANTOOR. Doe er uw voordeel mee. De bon is geldig tot de volgende PROMO.
  3. BON TER WAARDE VAN € 100,- VOOR PRONTO WONEN WERVERSHOOF. Wie wil er geen leuk meubelstuk of mooie accessoires in huis. Bij Pronto vindt u vast wel iets. Ons kantoor biedt u deze bon graag aan.

VOOR IEDEREEEN ONDER DE 18 –
HOEVEEL SNOEPJES ZITTEN ER IN DE POT?

Wie kan vertellen wat een notaris doet en raden hoeveel snoep er in de pot zit? We hebben 10 leuke prijzen. Kom je dus inschrijven en raden in onze stand. Wie het dichtste bij het aantal snoepjes zit, wint ook nog de pot met snoep!