Ons kantoor doet mee aan de nationale testamenten-check-dag. We doen veel aan voorlichting en deze dag sluit hier goed bij aan. Bel ons vrijdag 18 juni en maak uw afspraak voor een gratis check en 10% korting op uw testament tarief.

Waarom een testamentcheck?

Is het volgende herkenbaar? Ik was al heel lang van plan om er eens naar te laten kijken, maar schoof het telkens voor mij uit. U bent jaren geleden getrouwd, toen is er wel iets opgemaakt, maar daar is nooit meer naar gekeken. Ooit is er wat voor de kinderen geregeld, maar hoe het precies zit weten we niet meer. We wonen samen, maar hebben eigenlijk nog nooit iets op papier gezet. Er zijn veel vragen, zoals: Wie zijn mijn erfgenamen en hoeveel belasting moeten zij betalen? Alles gaat toch naar de langstlevende, klopt het dat die al belasting moet betalen over de erfdelen van de kinderen, ook als zij nog niets krijgen? Wat gebeurt er met mijn bedrijf als ik zou overlijden? Kan ik ook wat regelen voor als ik wilsonbekwaam word?

Gratis afspraak en 10% korting testament – bel ons vrijdag 18 juni.

Tijdens uw half uur gratis afspraak bekijken we of uw testament nog bij uw situatie past en wat daarvan de fiscale consequenties zijn. Deze nationale dag is er omdat er de laatste jaren veel gewijzigd is het erfrecht en de successiewet. Heeft u kinderen en is uw testament van voor 2013, dan is het sowieso zinnig om ernaar te laten kijken. U bent ook welkom als u geen testament heeft. Dan bekijken we of de wettelijke situatie voor u voldoende is, of dat het slim is om wel een testament op te stellen.