Teken vandaag voor morgen
Levenstestament in regio Noord-Holland

Nu 10% korting op levenstestament bij Mantel & Voors notarissen

Een levenstestament opmaken is niet iets waar u dagelijks bij stilstaat. Toch is het belangrijk om hier nu al over na te denken. Omdat u met een levenstestament de regie kunt houden op het moment dat u zelf niet meer in staat bent beslissingen te nemen.

Hoe uw levenstestament eruit ziet, wordt afgestemd op uw wensen en situatie. Mantel & Voors notarissen en mediators in Noord-Holland geeft op accurate wijze advies bij het samenstellen van uw wensen voor later. Met de landelijke actie TEKEN VANDAAG VOOR MORGEN ontvangt u nu 10% korting op levenstestament online advies van onze notarissen.

Wat is een levenstestament?

In een levenstestament staat omschreven wat uw wensen zijn omtrent financiën, uw woning, medische besluiten of het beheer van uw financiële zaken. Het geldt tijdens uw leven en gaat in werking zodra u over deze zaken zelf geen beslissingen kunt nemen, Bijvoorbeeld als u handelsonbekwaam bent geworden door een ziekte of ongeluk. Ook legt u in een levenstestament vast wie dan de volmacht krijgt om namens u te beslissen. Dit kan een partner of familielid zijn, maar u kunt ook een notaris de volmacht geven.

Levenstestament Noord-Holland

Voor partners in huwelijk of samenlevingscontract geeft een levenstestament duidelijkheid. Want een partner krijgt niet automatisch de volmacht. Stel dat u door dementie wilsonbekwaam bent geworden, dan staat in het levenstestament helder wat u wilt als er bijvoorbeeld een besluit genomen moet worden over de verkoop van een woning of tot in hoeverre u een bepaalde medische behandeling wilt. Zelf een levenstestament opmaken is mogelijk, maar via een notaris weet u zeker dat uw wensen ook door de bank en andere instanties wordt erkend. In 2020 maakten al 200.000 Nederlanders een levenstestament op!

Levenstestament online advies plus 10% korting

Wij vertellen u graag meer over het nut en de mogelijkheden binnen een levenstestament. Maak nu gebruik van de landelijke actie met korting op levenstestament advies en boek een terugbelafspraak voor ons kantoor. Dan nemen wij contact op voor het inplannen van een gratis half uur online advies over het levenstestament. Daarbij zetten we alle mogelijkheden voor u persoonlijk op een rij. Bovendien ontvangt u op vertoon van deze pagina 10% korting op het tarief van uw levenstestament, geldig t/m 31 mei 2021

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Archief column

Archief ondernemersnieuws

Archief videos